Kuvituskuva: Parhaat Atlassian lisäosat 2020

Atlassianin Marketplacessa on tarjolla tuhansia lisäosia, joiden avulla on mahdollista rakentaa jokaiseen tarpeeseen vastaavat ratkaisut. Oikean lisäosan löytäminen voi kuitenkin olla työlästä ja viedä aikaa. Vuosien varrella meille on kokemuksen ja kantapään kautta löytynyt omat suosikkimme, joita olemme hyödyntäneet useiden asiakkaidemme kanssa.

Kurkkaa meidän vinkit ja ota yhteyttä, jos haluat jutella aiheesta lisää!


Kun haluat ulkoasusta muutakin kuin out-of-the-box ratkaisun:

My Post (56) Refined for Jira | Sites & Themes    My Post (56) Extensions for Jira Service Management

Tällä lisäosalla saat muokattua helppokäyttöisen muokkausnäkymän kautta Jira Service Management – asiakasportaalin visuaalista ulkonäköä tyylikkäämmäksi. Samalla avautuu mahdollisuus muokata portaalista entistä asiakas ystävällisempi ympäristö. 

 

Luo Jira Service Managementiin dynaamisia lomakerakenteita näyttämällä käyttäjälle vain tarpeellista sisältöä. Voit piilottaa kenttiä käyttäjän roolin mukaan tai muotoilla lomakkeita haluamallasi tavalla. Voit myös lisätä tarpeellisia lisätietoja asiakasportaalin näkymään ja näin vähentää ylimääräistä työtä. 

Kun teet paljon raportointia:

CLICK Eazy BI Reports and Charts for Jira   CLICK Arsenal Dataplane – Jira Reports
Eazy BI:n avulla saat analysoitua ja visualisoitua Jiran dataa tarpeidesi mukaan. Voit luoda kustomoituja raportteja ja taulukkoja helposti käyttämällä easy-to-use raporttityökalua.   Tämä sovellus tarjoaa kehittynyttä reaaliaikaista raportointia. Voit käyttää valmiita raportointipohjia tai luoda omia kustomoituja raportteja. Raporttien jakaminen onnistuu muun muassa Jira Dashboardilla, PDF- ja CSV-tiedostoina. 

 

Kun haluat automatisoida toimintoja:

My Post (56) Script Runner for Jira   My Post (56) Automation for Jira 
Omatoimisen skriptaajan työkalu, jolla saadaan aikaiseksi myös ajastettuja toimintoja Jirassa. Luo automaattisesti uusia tehtäviä omien ehtojen mukaisesti tai määritä komponentit automaattisesti paikalleen täytettyjen ehtojen perusteella. Tarjolla on suuri määrä helppokäyttöisiä ja valmiita "klikkaa ja käytä"-toimintoja.   

Unohda skriptaaminen ja automatisoi Jiran toistuvia manuaalisia toimintoja visuaalisen käyttöliittymän avulla. Automation for Jira tarjoaa helposti ymmärrettävän näkymän automaatioiden määrittelemiseen ja muokkaukseen. Muokkaus tapahtuu helposti lisäosan omassa hallintapaneelissa. 

 

 

Kun haluat yksinkertaistaa projektinhallintaa:

CLICK Structure – Project Management at Scale   CLICK Tempo Timesheets
Structurella saat Excelmäisesti näkyviin suuria määriä eri palvelupyyntöjä. Voit myös tarkastella ja ryhmitellä palvelupyyntöjä erilaisia suodattimia hyödyntäen. Lisänä perus Jiraan, palvelupyyntöjen rakenteita voi tarkkailla hierarkisesti. Lisäksi Structure mahdollistaa Confluence-sivujen näkymisen ja editoimisen Jirassa.   Suunnittele ja raportoi ajankäyttösi Tempon avulla ja kohdista tehtävät Jirassa oikealle projektille tai kustannuspaikalle. Tempon avulla projektipäällikön on helppo seurata projektin tuntibudjettia ja reagoida muutoksiin ajoissa. Tuntiraportoinnin saa tehtyä myös mobiilisti vaikka tien päällä. 

 

Atlassian – tutustu osaamiseemme