Ambientia  x Valtio Expo 2021 

Katso tallenne tietoiskustamme ja tutustu osaamiseemme.

Katso tallenne tietoiskustamme: Projektiorganisaatiosta palveluorganisaatioksi – case Valtiokonttori

Valtio Expossa pidetyssä puheenvuorossa Ambientian perustaja ja muutosjohtaja Ville AvailaPuheenvuorossa Ambientian perustaja ja muutosjohtaja Ville Availa valottaa konkreettisin esimerkein miten julkishallinnon arjesta on lähdetty tekemään helpompaa Valtiokonttorin toimintaympäristössä.

Katso yltä tallenne ja kuulet konkreettisia esimerkkejä siitä, miten julkishallinnon arjesta voidaan tehdään helpompaa!

android-chrome-512x512
"Ambientia on vahva toimija julkishallinnossa. Pitkäaikaisen työn ansiosta tunnemme julkishallinnon toimintakentän ja sen erityispiirteet hyvin."
Ymmärrämme julkishallinnon muuttuvaa toimintaympäristöä ja tiedämme miten esimerkiksi data valjastetaan hyödylliseksi osaksi tätä muutosta siten, että se mahdollistaa sekä tiedolla johtamisen, että uusien palveluiden luomisen.

Näin voimme auttaa

Relevantilla datalla lisää tiedolla johtamista

Ollakseen maailman paras, tarvitsee myös valtionhallinnon toimijat tuekseen oikeaan käyttötarkoitukseen jalostettua dataa.

Autamme hyödyntämään ja jatkojalostamaan kertyvää dataa siten, että se kehittää paitsi loppukäyttäjän asiointikokemusta, myös viranomaisen arkea.

CLoudflrae (6)-1

Jatkuvalla kehityksellä uusia työtapoja, prosesseja ja toimintoja

Muuttuva toimintaympäristö vaatii paljon myös organisaatioiden sisäiseltä kehitykseltä. Modernit toimintatavat ovat olennainen osa digitaalista kehitystä. 

Kehittämämme kanssasi toimivia prosesseja, jotka tukevat tiimien välistä vuorovaikutusta ja ketterää yhteistyötä koko organisaatiossa. 

Confluence kuntokartoitus

Onnistuneella muotoilulla hyvän käyttäjäkokemuksen palveluita

Digitaalisen palvelukokemuksen ytimessä on merkityksellisyys ja inhimillisyys. Niiden avulla luodaan loppukäyttäjän tarpeita sekä valtionhallinnon lakeja noudattava tasapuolinen ja turvallinen asiointikokemus.

Autamme pitämään ihmisen asiakaskokemus strategian keskiössä siten, että lopputuloksena on palvelukokemus, joka jää sydämeen.

Ambientia Palvelumuotoilu

Palvelut turvallisesti skaalautuvaan julkipilveen

Yhdenmukainen palvelukokemus ei synny itsestään. Aito digitaalisuus on dynaamista järjestelmäoopperaa. 

Varmistamme aina suunnitelmien ja palvelukonseptien teknologisen toteutuskelpoisuuden ja viemme ne valmiiksi palveluiksi ja digitaalisiksi tuotteiksi asti.

JRIA kuntokartoitus (1)

Näistä meidät tunnetaan

YJA_Valtori_Case_Ambientia-1

Case -tarina

Valtori – Julkaisualusta vaativiin viestintätarpeisiin

Yhdessä Ambientian kanssa kehitetyn YJA:n kautta Valtori tarjoaa valtionhallinnon asiakkailleen yhteisen helppokäyttöisen verkkoviestintäalustan sekä yhteisön, joka tukee oppimista ja yhdessä kehittämistä.
Ambientia_Maahanmuuttovirasto-1200x800

Case -tarina

Maahanmuuttovirasto – asiakaslähtöisyyttä verkkosivustoon

Kehitimme hakemusoppaan helpottamaan käyttäjää löytämään omaan tilanteeseensa sopivan hakemuksen. Siinä käyttäjä vastaa yksitellen helppoihin kysymyksiin omasta tilanteestaan. Lopuksi käyttäjä ohjataan vastaustensa perusteella sivulle, jolle on koottu kaikki oleellinen tieto juuri hänen hakemuksestaan.
Koko_poppoo_banner-1200x592-1

Case -tarina

Helppokäyttöistä ja inhimillistä digitalisaatiota julkishallintoon

Julkishallinnon eri viranomaisten palveluita on ollut saatavilla jo pitkään ympäri Suomea pienissä yhteispalvelupisteissä. Uuden yhteispalvelulain myötä syntyi tarve yhtenäistää ja digitalisoida prosesseja, joilla tätä palvelua järjestetään. Yhteistyötä projektissa tehtiin eri viranomaisten ja ministeriöiden kanssa, myös eri kaupunkien asiointipisteet osallistuivat innokkaasti työkalun rakentamiseen työpajoissa.

Strategisilla kumppanuuksilla kilpailuetua

Laajennamme osaamistamme valitsemalla asiakkaidemme tarpeisiin sopivimmat digitaalisen liiketoiminnan, tiedolla johtamisen ja tietojärjestelmien modernisoinnin kumppanit. 

 

Ambientialta löydät sertifioituja asiantuntijoita esimerkiksi seuraaville teknologioille: 

  • AWS
  • Cloudflare
  • Atlassian
  • Liferay
  • Red Hat
  • Splunk
  • Magento 
  • Salesforce

 

Olemme myös Hanselin sopimustoimittaja ja toimittaja Hanselin, Energiaviraston, DigiFinlandin, 2M-IT:n ym. dynaamisissa hankintajärjestelmissä. 

Ota yhteyttä asiantuntijaan:

Mira Ekbom Round

Mira Ekbom

Head of Sales , Public
Auli Sarvikivi Round

Auli Sarvikivi

Service Manager
Kalle Simola

Kalle Simola

Director, Advisory & Design

Ilmoittaudu webinaariin:

Valtiokonttori webinaari

25.5.2021 klo 15:00

Muutoksen käynnistys Valtiokonttorin toimintaympäristössä

Projektiorganisaatiosta palveluorganisaatioksi

Valtiokonttori on esimerkki julkishallinnon organisaatiosta, jossa muutosprosessi projektiorganisaatiosta palveluorganisaatioksi on käynnistetty. Tämä muutos edellyttää toimivaa viestintää, organisaation läpinäkyvyyttä, siilojen avaamista ja joustavaa asennetta. Yhteisessä webinaarissa käymme läpi asiat, joista tunnistaa organisaation muutostarpeen ja odotukset muutokseen liittyen.